Leugen en propaganda

Sandro Botticelli: Mozes in Egypte (uitsnede: de dochters van priester Jethro)Beelden en verhalen. Ze hebben kracht en zo oud als de mensheid is wordt er geloof aangehecht. De Neanderthalers gingen ons hierin al voor. Taal en teken, daarop baseert vanzelfsprekend ook propaganda. Een documentaire die als waarschuwing gedacht is en laat zien hoe leugens verkocht worden. De meest perfide vorm van propaganda is echter het verzwijgen van de ware realiteit om deze in zijn tegendeel te doen verkeren. Het land zonder volk voor een volk zonder land, bekend van de zionistische propaganda, is een actueel voorbeeld.

Een film van Larry Weinstein waarin duidelijk wordt dat het begrip propaganda een christelijke vinding is.Nog even ter illustratie Trump: Twitter, 27 september 2019.


Uitgelicht: Fresco Sandro Botticelli – bron (uitsnede – bron)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.