Prometheus

Coca-Cola
De Prometheus van de mensheid, Leitfigur voor Wilders en Baudet. Werkelijk, ik krijg steeds meer de stellige overtuiging dat lezen van Mein Kampf de beste handleiding is om te begrijpen hoe de geesten wederom klaargestoomd worden voor een Entgültiche Endsieg. Ze zal ditmaal geleid worden door krachten van overzee. Onze trouwe fellow-travellers van de grote zaak, die achter diverse banners schuilgaat, op de eerste plaats wel die van de NAVO, weten dit al jaren. De Ariër zal de alleenheerschappij veroveren of de wereld zal met hem ten ondergaan, zo is ook hun denkwijze. Onze way of live is superieur, wee degene die dat durft te ontkennen of zich ertegen verzet.
 
Degene die de volgende woorden uitsprak zal ongetwijfeld, bij de Endsieg van het kapitalisme, uitgeroepen worden tot de nieuwe Heiland die ons gered heeft uit het aardse tranendal. De nieuwe mens als eigen schepping zal dan werkelijkheid zijn met een daarbij passende ethiek. In Auschwitz werd het fundament gelegd voor inzichten die dit doel zullen verwezenlijken.

 


 
Hoe de medische stand te werk ging onder voor haar optimale voorwaarden om het product mens aan experimenten te onderwerpen verhaalt deze documentaire van Emil Weiss: Ärzte des Todes. De farmaceutische industrie voer en vaart er wel bij.
 

 

AUSCHWITZ

 

Grondplan Auschwitz 1941
© COLLECTIE AUSCHWITZ STAATSMUSEUM

DOCUMENTAIRE


 

Emil Weiss: Zeugnis geben über Auschwitz

 

De originele Franse versie van deze documentaire: IN MEMORIAM… IK.Ook verhelderend:


Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.